Φυλετικές Μάχες News
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Για να Σοβαρευτούμε...

Go down

Για να Σοβαρευτούμε... Empty Για να Σοβαρευτούμε...

Post  PsychoFade Wed Mar 31, 2010 12:39 am

Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία γίνονται πολλές αλλαγές όσο αναφορά τις θέσεις των μελών και τους τίτλους. Επειδή είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή το πράγμα θα ξεφύγει, ό,τι αλλαγή θέλετε να κάνετε θα περνάει από εμένα πρώτα, για λόγους καθαρά οργανωτικούς και μόνο.

Δεν έχω όρεξη να αφαιρώ τίτλους και να αλλάζω προνόμια σε κανέναν.

Ακόμα, δέχτηκα μηνύματα όπου μέλη μου εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με άδικα bans. Καλό θα ήταν να βλέπουμε και τις δύο πλευρές του νομίσματος πρίν πάρουμε μια απόφαση ή πρίν μοιράσουμε ποινές. Το μέρος αυτό δεν είναι το επίσημο φόρουμ των Φυλετικών που οι συντονιστές έχουν συνήθως τον τελευταίο λόγο. Δεν έχω καμία πρόθεση να μετατρέψω αυτό το μέρος σε λαϊκό δικαστήριο ούτε να αρχίσω να ψάχνω για το ποίος έχει κάνει το λάθος.

Την επόμενη φορά που θα εντοπίσω ανάρμοστη συμπεριφορά από διαχειριστή, του αφαιρώ τον τίτλο. Την δε δεύτερη συνεχόμενη, του αφαιρώ το δικαίωμα να συνδέεται σε αυτό εδώ το φόρουμ.

Τέλος, θα παρακαλούσα να σταματήσουν όλα αυτά τα κλειδώματα. Είπαμε, έχετε μια θέση διαχειριστή/συντονιστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνετε ό,τι σας κατέβει.

Δεν θα επαναλάβω αυτής την "προειδοποίηση".
PsychoFade
PsychoFade

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Πόντοι : 82
Υπόληψη : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 2010-03-21
Τόπος : Ελλάδα

https://tribal-wars-news.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum